CÉGBEMUTATÓ
KAPCSOLAT
TEVÉKENYSÉGÜNK
Sportrendezvények
Telephelyek
Tamogatasok
Képgaléria

CÉGBEMUTATÓ


 
A Roy'96 Security 1996-ban alakult családi vállalkozás formájában, és jelenleg is 3 tulajdonosa van.

Cégünk vezetõi több mint 20 éves szakmai múlttal,tapasztalattal,és gyakorlattal rendelkeznek. A munkavégzéshez nélkülözhetetlen a folyamatos szellemi, és gyakorlati továbbképzés. A szakma és a megrendelõk, ma már egyre inkább a minõségre és a megbízhatóságra törekednek, ami cégünknek is a filozófiája. A képzéseken évrõl évre nemcsak a cégünk vezetõi,hanem az állomány tagjai is részt vesznek.

1999 februárban az akkoriban még újdonságnak számító biztonsági õrök bevonásával kezdtük meg a DVSC labdarúgó mérkõzéseinek biztosítását. 

Mivel akkoriban még ennek nem voltak hagyományai, így elmondhatjuk, hogy sok mindent elõször Magyarországon mi valósítottunk meg.

Példátlan az együttmüködés a DVSC Ultráival is, amit immár 21.éve fent tudunk tartani. 

A DVSC-nél elért sikereknek köszönhetõen egyre több munkát, rendezvénybiztosítást, telephelyõrzést, és egyéb vagyonvédelmi feladatokkal kapcsolatos munkát kapunk meg.              
                                                   

Cégünk rendkívül büszke arra, hogy a 14 év után Egyedüli MAGYAR CSAPATKÉNT A BAJNOKOK LIGÁJA csoportkörében szereplõ! Elsõ Magyar csapatként az EURÓPA LIGA csoportkörében is résztvevõ,immár 7 X MAGYAR BAJNOK, 6 X Magyar Kupa Gyõztes, 5 X Szuper Kupa Gyõztes és 1 X LIGAKUPA GYÕZTES Debreceni VSC labdarúgó mérkõzéseit biztosítja!


                          
              Bajnokok Ligája Anfield Road, Liverpool 2009-2010

Minõség és megbízhatóság, ez a Roy'96 Security.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Új kamerás kocsink mozgó vezetési irányítási pontként is mûködik sportrendezvényeken!

Egy csapat aki Mindent vitt a 2009-2010-es versenykiírásban a DVSC-TEVA,
és a mérkõzéseit a Roy'96 Security biztosítja, igazi sikercsapatok együtt!! A 2011-2012 Magyar Bajnokság és Magyar Kupa Gyõztese:A DVSC!!!                                                                                                  

 
Webdesign: Zone 404